ARToMoNDo Galerie

ARToMoNDo Galerie

ARToMoNDo Galerie is een non-profit online podium, mogelijk gemaakt door vrijwilligers om exposanten een kans te geven hun werk te laten zien aan een groter publiek. 

In juni 2018 is het 10 jaar geleden dat stichting ARToMoNDo is opgericht. Henny Schaapman (Atelier de Verbeelding Wijhe) is een van de drie initiatief nemers destijds en zij heeft samen met andere vrijwilligers het idee opgevat om ARToMoNDo Galerie in een nieuw jasje te steken.
Een online Galerie passend in het huidige tijdsbeeld. Alle kunstenaars die om uiteenlopende redenen hun werk niet zelf kunnen promoten krijgen op deze website van ARToMoNDo een eigen podium om hun (intuïtieve) Kunst en ander werk in de schijnwerpers te zetten (en te verkopen). Zo divers als de kunstenaars zelf is ook het werk wat wordt aangeboden. 

ARToMoNDo: Letterlijk Kunst Van De Wereld

Beeldje vrouw gemaakt door Florian - ARToMoNDo Galerie
Beeldje vrouw gemaakt door Florian

Stichting ARToMoNDo is een nonprofit organisatie en het bezoekadres is in Wijhe, waar de deelnemers van het  Dagatelier ARToMoNDo bezoekers hartelijk ontvangen. Naast het beheer van de online galerie houdt stichting ARToMoNDo zich actief bezig met het verspreiden van kennis. Kunst verbindt.

Ik wil mijn werk op ARToMoNDo Galerie.

Wil jij ook je werk laten zien op ARToMoNDo Galerie? Neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld via email. Op deze manier gaan wij samen bekijken of ARToMoNDo Galerie een geschikte plek is voor jou werk. Op de contact pagina staan formulieren die je kunt downloaden, waar in staat hoe alles werkt.

Wat als je werk wilt kopen of verkopen op ARToMoNDo Galerie?

 
VERKOPEN: 

Maak je mooi werk en wil je dit tentoonstellen/verkopen via deze online galerie, maar heb je geen mogelijkheid om dit  zelf te organiseren en/of aan te bieden op het web? Dan kun je je vrijblijvend aanmelden op ARToMoNDo via contact. Na een kennismakingsgesprek (dit kan via telefoon of mail) weten we of ARToMoNDo Galerie geschikt voor je is.  

Als exposant  is het de bedoeling dat je op eigen initiatief de foto's, info en prijzen van je werk toestuurt naar ARToMoNDo Galerie. Je zal van ons een handige lijst krijgen waarbij staat welke informatie daarvoor nodig is.

Ook kan je als exposant kiezen om een profiel bij je werk te hebben, hiervoor lever je een biografie en een profielfoto aan. Ook in dit geval zal ARToMoNDo je een handige format toe sturen. ARToMoNDo zal vervolgens jouw werk, kunst aanbieden op de website van de Galerie.

Nadat het werk eenmaal op ARToMoNDo staat tentoongesteld, kan het door andere mensen worden bekeken en eventueel gekocht. Alle persoonlijke gegevens zullen zorgvuldig behandeld worden, en alleen door het team van ARToMoNDo Galerie in behandeling worden genomen, in een veilige omgeving.

Vooraf en altijd zal toestemming worden gevraagd aan de (toekomstige) exposanten voor de plaatsing van persoonlijke gegevens! Andere gegevens zullen alleen gebruikt worden om contact met jou op te nemen.

 

KOPEN: 

Heb je interesse in een (kunst)werk, vul dan het contactformulier in. Via ''Kies Het Product'' kun je aangeven welk product je wilt kopen.

Bij ''Voeg hier je bericht in'' kun je, eventueel, verdere vragen of extra informatie toevoegen. Nadat je het formulier hebt verzonden zullen wij het zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Wij nemen voor u contact op  met desbetreffende exposant. ARToMoNDo zal functioneren als tussenpersoon tussen jou en de exposant. ARToMoNDo verwijdert jou gegevens nadat het contact opnemen niet meer nodig is.

ARToMoNDo zal het (kunst)werk weer uit de Galerie halen, tenzij er meerdere oplages-exemplaren zijn van het desbetreffende werk.